Wat zeggen anderen?

Sedert 2017 heb ik al heel wat mensen op weg mogen zetten, ondertussen staan er meer dan 500 trajecten op de teller!
Ik kijk er naar uit om ook jou op weg te zetten naar meer werk én levensgeluk!

Meer reviews lezen over coachingtrajecten bij Magali? 

✓ Check mijn bedrijfsprofiel op Google
✓ Check mijn profiel op LinkedIn
✓ Vraag gerust referenties
✓ Of kom gewoon gratis kennismaken en aan de lijve ondervinden wat ik voor je kan doen!

Ik wil je eventjes laten weten dat ik op 08/01/2024 met mijn eigen gezinsopvang gestart ben thuis. De kindjes geven mij enorm veel energie. Ik voel me weer een stuk beter in mijn vel. Bedankt voor je hulp!
Laura S.

1000x DANK om van mij in 2023 te kneden tot een nieuw persoon zodat ik in 2024 1000x sterker in mijn schoenen sta.
Ondanks het vele werk en de lange werkdagen heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn carrièreswitch. De nood voor goede leerkrachten is nog altijd heel erg groot. Dit alles had ik niet zonder jouw hulp kunnen doen. Mijn zelfvertrouwen en het durven nemen van mijn risico’s is volledig nieuw voor mij, en maakt van mij een beter persoon.
Bovendien bruis ik van energie en sta ik een stuk positiever in het leven. Tot groot jolijt van mijn kinderen tijdens de schoolvakanties. 
Celestien
Ondertussen zeker aan de slag gegaan met de zaken die voortkwamen uit het loopbaantraject. 
Ik start binnenkort als travel designer, mijn horecazaak staat over te nemen en ik blijf ook freelance opdrachten binnenkrijgen. Mijn doel om verschillende dingen te combineren is dus aan het lukken! ☺️
Alleszins bedankt voor de inzichten! 
Bart VDC
De inzichten van jou hebben me echt overtuigd om verder iets met mijn kwaliteiten te doen. Ik zou het zalig vinden gasten te mogen verwennen en gezelligheid te bieden.
Voila, het zal dus in 2024 druk worden en mijn opgesteld stappenplan begint al wat vorm te krijgen.
Ellen D.

Bedankt! Ik ben gestart met de vastgoedcursus, het geeft me het gevoel dat ik daar op mijn plaats zit dus dat was inderdaad een juiste beslissing.
Lien L.

Bedankt voor alle steun en ophelderingen via jouw coaching. 😉
Sofie DV.
Bedank voor je steun Magali. 
Je hebt mijn ogen geopend en ik ga niet opgeven. 
Anja L.
Ik kan je meedelen dat ik sinds augustus begonnen ben als zelfstandig technisch tekenaar in hoofdberoep en alles loopt heel goed.
Het gesprek met u heeft mij overtuigd om er volledig voor te gaan en de stap te zetten, ik heb er nog geen seconde spijt van.
Mathieu DM

Het loopbaantraject blijft een heel zinvolle indruk achterlaten, zowel professioneel als privé.
Philippe C.

Op basis van een grondige analyse, het enneagram was voor mij een eye-opener, volgde een persoonlijke zeer gerichte aanpak om de gekozen doelstellingen ook effectief te behalen.
Madlen A

In 1 zin: Een zeer degelijke persoonlijke ondersteuning. Maatwerk, to the point, duidelijk doelen benoemen en ondersteunen in het bereiken ervan.
Raf D.

Magali stelt je direct op je gemak, is spontaan en heel direct. Ik kwam mezelf verschillende keren tegen. Je stelt jezelf in vraag. Je wordt geconfronteerd met je verleden, stelt jezelf vragen die anders nooit in je opkomen en zoekt en vindt oplossingen waar je nooit eerder aan gedacht hebt. Ik ben me bewuster geworden van mijn karakter en weet nu hoe ik de balans vind.
Sarah D

Van A naar B, of van O naar B? 🙂 Van… Ontslag, Onthutsing, Ontmoediging, Onzekerheid naar Besef, Besluitvaardig, BOENK erop!  Bedankt voor de wegwijzers en kracht Magali 🙂
Katrien H

Het is al even geleden maar ik wou je laten weten dat ik nog steeds effect van de loopbaanbegeleiding. Ik raad dat momenteel iedereen aan die eventjes niet weet wat te doen met zijn loopbaan. Tijdens onze gesprekken kwamen we tot het besluit om ook een opleiding te volgen als Juwelier Goudsmid en ben inmiddels mijn derde jaar gestart in de opleiding Juwelier Goudsmid in Syntra West. Mijn carrière heeft inmiddels ook de laatste jaren mooie wendingen genomen. Bij deze wens ik u nog eens te bedanken voor de begeleiding.
Frederiek N.

Magali is een uitstekende coach. Ze straalt vertrouwen en rust uit, terwijl ze aan de andere kant ook ongelooflijk krachtig en gepassioneerd is. Ze heeft de expertise en vaardigheden om je te laten inzien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Met haar positieve energie spoort ze je aan belemmerende factoren uit de weg te ruimen en de beste versie van jezelf te worden. Een absolute aanrader!
Carline – Zaakvoerder

Ik denk nog regelmatig wel es terug aan het loopbaantraject dat ik bij jou volgde in 2021. Ik probeer toch een aantal dingen die ik daar leerde mee te nemen in beslissingen die ik ook vandaag nog neem. Na het traject ben ik terug aan de slag gegaan bij mijn huidige werkgever. Ik maakte er wel een uitdaging van voor mezelf om in de huidige job stand te houden en alsnog een aanvaardbare relatie met mijn leidinggevende uit te bouwen. Daar was ik wel succesvol in dankzij onze gesprekken.
Katrien VC.

Bedankt nog eens voor het mooie traject dat ik dit jaar met u mocht volgen.
Zoveel meer dan wat ik van loopbaanbegeleiding verwacht had en reuzenstap in zelfkennis en -aanvaarding.
Sophie D.C.

Bedankt voor de steun.
Alexandra VD.

Mijn jaar is in ieder geval goed ingezet. Ik heb vandaag getekend bij Zelfbouwmarkt.  Nu nog 12 weken opzeg en mijn nieuwe uitdaging kan beginnen.
Ik wou je nogmaals bedanken voor de super begeleiding de voorbije weken. Hierdoor heb ik mijn stap durven zetten. Bedankt! 
Anja D.

Bij Magali voel je je meteen op je gemak. Tijdens de eerste babbel voel je dat je jezelf kan zijn zonder dat ze een oordeel over je velt. Na het eerste gesprek valt er al een last van je schouders, gewoon omdat je het gevoel hebt dat je begrepen wordt en dat Magali naar je verhaal wil luisteren. In een tweede sessie leerde ik mezelf pas echt kennen en kon ik duidelijker een richting kiezen. Een richting die beter bij mijn persoonlijkheid zou passen. Ik ben Magali heel dankbaar voor de inzichten die ik kreeg in mezelf. Ik zal in de toekomst zeker terug beroep doen op haar zodra m’n pad richting de toekomst wat concreter wordt.
Eva – Designer

Bedankt voor al je hulp. Eindelijk iemand die echt luistert en mensen vooruit helpt!
Emilie V.

Ik heb vooral geleerd waar ik mijn focus moet leggen. Ook weet ik nu beter wat belangrijk is voor mezelf. Bedankt!
Pieter – Accountmanager

Na 14 jaar Vancia heb ik eindelijk besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.  Ik wil u bedanken voor alles.
Veronique B

Dankzij Magali heb ik mezelf, mijn waarden, mijn talenten, mijn belemmeringen teruggevonden. Ze heeft me inzicht en vertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen. Mijn volgende stap is gezet.
Naïma – Interieurstyliste

Straffe madam met veel gevoel!
Serge – CEO

Dit typeert Magali: rustig, to the point/hands on, duidelijke communicatie, aangename sfeer, breedspectrumvisie, positivisme
Alain – Quality manager

Zeer aangename persoonlijke aanpak!
Brecht – Projectmanager

Magali is een gedreven creatieve go-getter met het hart op de juiste plaats. Op een naturelle manier weet ze alle partijen rond te tafel te overtuigen en te enthousiasmeren – altijd respectvol en positief. Een super aangename dame om mee samen te werken. Zeker aan te bevelen!
Eddy – Projectmanager

Nu ken ik mijn aandachtspunten en heb ik ook veel bruikbare tips van jou gekregen om er aan te werken – iets wat ik ondertussen ook aan het toepassen ben.
Inge – Laborant

De loopbaanbegeleiding heeft me nieuwe inzichten gegeven en aan het dromen gezet. Ik kan aan de slag! Ik zou zo’n traject aan iedereen aanraden om inzicht te krijgen in jezelf als persoon en om out of the box te leren denken.
Daisy – Vroedvrouw

Ik werkte reeds een aantal jaren in het onderwijs toen ik besloot om te veranderen van job. Toen ik stopte in het onderwijs had ik al een goed beeld over wat ik verder wou doen in mijn loopbaan. Toch wou ik graag nog loopbaanbegeleiding volgen om zeker te zijn over mijn keuze. Magali heeft mij tijdens de loopbaanbegeleiding via gesprekken inzicht gegeven in mijn waarden, normen en interesses. Magali heeft dus een goede mensenkennis. Daarna hebben we samen gekeken hoe ik mijn sterktes in de verf kon zetten op mijn cv en hoe ik zelfverzekerd een goed sollicitatiegesprek kan voeren. Dit gaf me veel zelfvertrouwen om te beginnen solliciteren. Binnen een maand na de loopbaanbegeleiding had ik al werk. Ik kan iedereen die twijfels heeft bij zijn carrière de begeleiding van Magali aanraden.​
Maaike – Administratief medewerker

Scroll naar boven