Innerlijke kind therapie

Deze uiterst efficiënte therapeutische methodiek heelt (onbewuste) emotionele blokkades los of herhalende patronen die in het dagelijks leven angst, verdriet of pijn veroorzaken. Zich niet gezien, geliefd, herkend of gerespecteerd voelen. Ook een problematische ouderrelatie of een hechtingstrauma dat verlatingsangst of bindingsangst veroorzaakt kan door deze techniek geheeld worden.
Blijf je steeds in cirkels draaien? Dan is innerlijke kind therapie zeker iets voor jou.

Welke thema's kunnen aan bod komen bij inner child therapy?

✓ Je verlaten en eenzaam voelen
✓ Je niet gezien of gerespecteerd voelen
✓ Je klein en/of angstig voelen
✓ Geen of te weinig aandacht krijgen
✓ Hopeloos naar diepe verbinding zoeken
✓ Je frequent boos of afgesloten voelen
✓ Schrik hebben de controle los te laten 
✓ Altijd zorg dragen voor anderen ten koste van je eigen behoeften en verlangens
✓ Moeilijkheden ondervinden om relaties aan te gaan of te onderhouden, …

Herkenbaar? Dan reageer je in het nu niet adequaat vanuit het moment zelf, maar vanuit de pijn, angst of onvermogen van jouw innerlijke kind. Het innerlijk kind is het deel van jou dat jouw ervaringen, emoties en overtuigingen uit je kindertijd heeft opgeslagen. Het is het deel van jou dat nog steeds verlangt naar liefde, aandacht, veiligheid en erkenning. Het is ook het deel van jou dat nog steeds oude pijn, angst, schaamte, schuld en woede voelt. Dit oude zeer uit je kindertijd blijft invloed hebben op je volwassen leven. Het kan je saboteren, isoleren, afhankelijk maken, je weerhouden om je volledige potentieel te bereiken.

Innerlijk kind werk is een krachtige en liefdevolle methode om contact te maken met je innerlijk kind, het te begrijpen, te troosten en transformeren. Door innerlijk kind werk leer je jezelf te geven wat je als kind niet hebt gekregen. Je leert je emoties reguleren, je grenzen aan te geven, je behoeften te vervullen en je verlangens te uiten op een volwassen adequate manier. Een manier om jezelf te accepteren, waarderen en omarmen. Kortom: je leert jezelf te zijn. Door innerlijk kind werk merk je dat je relaties verbeteren. Er is meer verbinding, vertrouwen en harmonie in jouw leven. Wil je dit ook ervaren? Wil jij ook je innerlijk kind ontmoeten, helen en bevrijden?

Innerlijke kind therapie is dé ultieme tool om definitief onzekerheden, angsten en patronen te overwinnen

Klaar om oorzaken aan te pakken?

Met heel veel liefde en zorg begeleid ik je graag doorheen dit intense proces.

Als gecertifieerd inner child therapist en familieopsteller combineer ik deze techniek vaak met een individuele familieopstelling. Het doel is definitief komaf te kunnen maken van patronen die je onbewust kopieert van je (voor)ouders.

Scroll naar boven