Wat zeggen anderen?

Magali is een uitstekende coach. Ze straalt vertrouwen en rust uit, terwijl ze aan de andere kant ook ongelooflijk krachtig en gepassioneerd is. Ze heeft de expertise en vaardigheden om je te laten inzien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Met haar positieve energie spoort ze je aan belemmerende factoren uit de weg te ruimen en de beste versie van jezelf te worden. Een absolute aanrader!
Carline D.
Zaakvoerder
Bij Magali voel je je meteen op je gemak. Tijdens de eerste babbel voel je dat je jezelf kan zijn zonder dat ze een oordeel over je velt. Na het eerste gesprek valt er al een last van je schouders, gewoon omdat je het gevoel hebt dat je begrepen wordt en dat Magali naar je verhaal wil luisteren. In een tweede sessie leerde ik mezelf pas echt kennen en kon ik duidelijker een richting kiezen. Een richting die beter bij mijn persoonlijkheid zou passen. Ik ben Magali heel dankbaar voor de inzichten die ik kreeg in mezelf. Ik zal in de toekomst zeker terug beroep doen op haar zodra m'n pad richting de toekomst wat concreter wordt.
Eva D.
Designer
Ik heb vooral geleerd waar ik mijn focus moet leggen. Ook weet ik nu beter wat belangrijk is voor mezelf. Bedankt!
Pieter H.
Accountmanager
Dankzij Magali heb ik mezelf, mijn waarden, mijn talenten, mijn belemmeringen teruggevonden. Ze heeft me inzicht en vertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen. Mijn volgende stap is gezet.
Naïma D.
Interieurstyliste
Magali is een gedreven creatieve go-getter met het hart op de juiste plaats. Op een naturelle manier weet ze alle partijen rond te tafel te overtuigen en te enthousiasmeren - altijd respectvol en positief. Een super aangename dame om mee samen te werken. Zeker aan te bevelen!
Eddy D.
Projectmanager
Straffe madam met veel gevoel!
Serge W.
CEO
Nu ken ik mijn aandachtspunten en heb ik ook veel bruikbare tips van jou gekregen om er aan te werken – iets wat ik ondertussen ook aan het toepassen ben.
Inge V.
Laborant
Zeer aangename, persoonlijke aanpak!
Brecht D.
Projectmanager
Rustig, to the point/hands on, duidelijke communicatie, aangename sfeer, breedspectrumvisie, positivisme
Alain D.
Quality manager
De loopbaanbegeleiding heeft me nieuwe inzichten gegeven en aan het dromen gezet. Ik kan aan de slag! Ik zou zo'n traject aan iedereen aanraden om inzicht te krijgen in jezelf als persoon en om out of the box te leren denken.
Daisy D.B
Vroedvrouw
Ik werkte reeds een aantal jaren in het onderwijs toen ik besloot om te veranderen van job. Toen ik stopte in het onderwijs had ik al een goed beeld over wat ik verder wou doen in mijn loopbaan. Toch wou ik graag nog loopbaanbegeleiding volgen om zeker te zijn over mijn keuze. Magali heeft mij tijdens de loopbaanbegeleiding via gesprekken inzicht gegeven in mijn waarden, normen en interesses. Magali heeft dus een goede mensenkennis. Daarna hebben we samen gekeken hoe ik mijn sterktes in de verf kon zetten op mijn cv en hoe ik zelfverzekerd een goed sollicitatiegesprek kan voeren. Dit gaf me veel zelfvertrouwen om te beginnen solliciteren. Binnen een maand na de loopbaanbegeleiding had ik al werk. Ik kan iedereen die twijfels heeft bij zijn carrière de begeleiding van Magali aanraden.
M. V.
Administratief medewerker