Business & Executive coaching

Rake vragen die leiden tot meer bewustwording

Tijdens een coachingtraject is Magali je coach, sparring partner, klankbord en uitdager. Vertrekkende vanuit jouw vraag en wat jij wil bereiken leg je samen een weg af naar resultaat. Je benadert jezelf en je business vanuit een ruimer perspectief en maakt daardoor de juiste keuzes op het juiste moment. Je overwint mentale en emotionele barrières die jou en je organisatie hinderen. Deze persoonlijke groei leidt in de eerste plaats tot persoonlijke successen en tot meer levenskwaliteit. Zo draag je ook jouw steentje bij aan het succes van de organisatie. Coaching is de kortste weg naar duurzaam resultaat.

Coaching is enkel voor durvers die de veranderingen die ze willen realiseren ook effectief willen implementeren.
Voor de durver die bij knooppunten in zijn/haar leven wil stil staan, angsten of onzekerheden wil overwinnen, gefundeerde beslissingen wil kunnen nemen om nadien sneller vooruit te gaan. Ik zorg voor de nodige duwtjes in de rug zowel bij professionele als persoonlijke groei!

Stappenplan van een coachingtraject bij Magali Bleuzé

Start je dit traject in samenspraak met je N+1? Dan vraag ik aan je leidinggevende het engagement om jou te ondersteunen in je groei en periodiek feedback te geven. Het is jouw verantwoordelijkheid om je manager op de hoogte te houden van de stappen die gezet worden tijdens het traject.

Kennismaking

De eerste stap is een GRATIS kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. 

Klik het? Ben ik de geschikte persoon om je te challengen?
Dan plannen we je traject in.

Boek hier je kennismaking.

Individueel coachingtraject

Doel? specifieke items aanpakken en implementeren
Praktisch? 6 coachingsessies van 1,5u (Oudenaarde of online)
Eerste sessie, intake: bepalen enneagram karaktertype, te behandelen topics en doelstelling van het traject vastleggen.
Frequentie? vast te leggen naargelang de topics en urgentie
Doorlooptijd? 3 tot 6 maand

360° Leadership-scan of team-scan

(optionele stap)
Wil je een meetbaar resultaat neerzetten? Dan starten we met een 360° feedback bevraging. Deze fungeert als nulmeting. De 360°-scan legt onmiddellijk sterke punten en groeipunten bloot.

Eén tot anderhalf jaar later doen we dezelfde meting om te kijken of de vooropgezette veranderingen effectief geïmplementeerd zijn.

Evaluatie na je traject

Het traject wordt afgerond met een evaluatiegesprek dat het gehele traject en de evolutie van de coachee of het team onder de loep neemt, al dan niet in het bijzijn van de N+1 of HR-manager.

Na dit evaluatiegesprek wordt er beslist om het traject af te ronden of te verlengen
Voor het nieuwe traject worden nieuwe doelen gedefinieerd.

Op basis van een grondige analyse, het enneagram was voor mij een eye-opener, volgde een persoonlijke zeer gerichte aanpak om de gekozen doelstellingen ook effectief te behalen. 

Magali is een krak in het out of the box meedenken met een ondernemer die op een rollercoaster zit en structurele beslissingen dient te nemen om een lange termijn visie op de juiste manier te ontplooien met een volledig team. Ze luistert, brengt gemoederen tot rust en pakt zaken op een gestructureerde manier aan. Aan te bevelen!

Xavier Delodder
Flexura Floors nv

Heel persoonlijke aanpak, toegankelijk, to-the-point, hands-on. Juist wat je nodig hebt om effectief stappen te zetten.

Je hebt enkele toekomstige dierenartsen handvaten gegeven om straks vol vertrouwen de praktijk in te kunnen stappen. Dank voor de inzichten!

Sarne De Vliegher
UGent

Topics die aan bod kunnen komen tijdens je coachingsessie

Bouwen aan jezelf

Zelfkennis vergroten, drijfveren ontdekken, sterktes en zwaktes detecteren en ombuigen, gedrag veranderen, zelfzekerheid en assertiviteit vergroten, leadership kwaliteiten versterken, anders in relaties staan, anders communiceren, omgaan met conflicten, feedback geven en ontvangen..

Bouwen aan team

Persoonlijkheden leren kennen, vertrouwen, aanspreken, open communiceren en feedback geven, resultaten neerzetten, een echte teamspirit beleven, de manager worden die je altijd wilde zijn..

Bouwen aan je zaak

Entrepreneur-kwaliteiten en mindsets, uitklaren van je strategie, missie & waarden, groeien, investeren, plannen, business development, je bedrijf positioneren en runnen vanuit passie & durf, kiezen & beslissen, de juiste mensen aantrekken.. 

Stress & Burnout-preventie

Anders omgaan met stress, preventie of heropbouw van jezelf na burn-out, balans vinden tussen energievreters en energiegevers, alarmbellen herkennen en weten hoe je dient te reageren..

Veranderings-processen

Veranderingen realiseren, omgaan met fusies, nieuw management, implementatie van software, organisatiebrede procesveranderingen, cultuurverandering, verkopen van je zaak, zaak overlaten aan de kinderen, nieuwe vennoten aan boord..

Efficiëntie verbeteringen

Time management en persoonlijke organisatie, communicatie technieken: hoe coach ik mijn medewerkers, bemiddelen en negociëren, presenteren..

Coaching verhoogt je zelfaccepterend, zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen - waar wacht je nog op?

Coaching is maatwerk

In functie van jouw unieke persoonlijkheid en het specieke ‘been’ dat op tafel ligt leggen we vast welke aanpak voor jou het beste werkt. Iedereen heeft zijn eigen karakter, compententies en gedragingen. Verwacht dus sowieso een aanpak op maat. Ik beschik over een ruime toolbox en gebruik net die technieken en interventies die specifiek voor jouw kunnen werken.

ICF PCC-level

Als professionele gecertificeerde coach conformeer ik mij met de competenties en ethische regels opgelegd door het ICF (International Coaching Federation). Uiteraard impliceert dit ook levenslang leren en bijscholen.

Transparant pricing model

Eenvoud en duidelijkheid, daar is het mij om te doen.
Prijzen zijn exclusief BTW en variëren in functie van de locatie, duurtijd en of de coach bereikbaar blijft voor vragen tussen de sessies door. 
Wat is inbegrepen? persoonlijke voorbereiding van de coach, verplaatsingen van de coach en de finale debriefing met de opdrachtgever. 
Contacteer mij voor een voorstel op maat.

Sparren over hoe jij kan groeien door coaching?

Is coaching of mentoring dé oplossing voor jou of je team? Welk doel wil jij bereiken?

Scroll naar boven